Lataa opas kuinka optimoida talousjohtamisesta saatava hyöty ja maksimoida yrityksen tulos ja kassavirta »

Finaintel

Katso asiakasvideot toimeksiannoista

Talousjohtajapalvelu

Kasvuyrityksessä ja/tai pk-yrityksessä on yleensä aina tärkeitä kysymyksiä, jotka määrittävät yrityksen tulevaisuutta ja taloudellista menestystä ja joihin yrityksen johdon tulee ottaa kantaa. Näitä voivat olla esim. kasvustrategia, hinnoittelu, päätökset kustannusrakenteen suhteen, yrityskaupat, päätökset henkilöstön suhteen (kuten rekrytoinnit, irtisanomiset, lomautukset), rahoitusrakenne ja rahoittajasuhteet, säästöohjelmat, taloudellinen suunnittelu ja toimenpidesuunnitelmat jne. Nämä kaikki sekä muut päätökset ovat sellaisia, mihin yrityksen johdon on osattava ottaa kantaa oikeisiin faktoihin ja oletuksiin perustuen ja vietävä yritystä määrätietoisesti eteenpäin, jotta yritys menestyisi.

Talousjohtaja auttaa yrityksen johtoa näkemään faktat ja johtopäätökset sekä toimenpidevaihtoehtojen vaikutukset. Talousjohtaja on toimitusjohtajalle tuki ja sparraaja, joka auttaa toimitusjohtajaa näkemään tietotulvan ja lukujen läpi, mihin suuntaan laivaa pitää ohjata, jotta päästään mahdollisimman lähelle asetettuja tavoitteita sekä kirkastamaan suuntaa ja yrityksen visiota entisestään. Talousjohtaja auttaa yritystä menestymään paremmin ja saavuttamaan asetetut taloudelliset tavoitteet.

Kasvuyrityksessä / pienyrityksessä ei kuitenkaan usein ole taloudellisesti järkevää / mahdollista palkata täysipäiväistä talousjohtajaa, koska ammattitaitoisen talousjohtajan työsuhteen vuosikustannukset nousevat helposti liian suureksi. Finaintelin talousjohtajapalvelu on tuotteistettu nimenomaan kasvuyrityksen / pienyrityksen tarpeisiin ilman, että yrityksen tarvitsee sitoutua rekrytointiin ja suuriin vuosikustannuksiin. Palveluun räätälöidään juuri ne osa-alueet, mitkä yritys näkee tärkeiksi ja palvelu resurssoidaan juuri niin, että se antaa asiakkaalle parhaimman mahdollisen kustannus-hyötysuhteen.

Asiakaslupauksemme on, että Finaintelin palvelut maksavat itsensä moninkertaisesti takaisin. Ja koska me haluamme vain tyytyväisiä asiakkaita, annamme palveluillemme 100 % asiakastyytyväisyystakuun. Tämä tarkoittaa sitä, että maksat palveluista vasta kun olet tyytyväinen. Ja jos et ole tyytyväinen, et maksa mitään. Meille asiakastyytyväisyys on kaiken toiminnan ehdoton edellytys. 

Käy katsomassa referensseistä, millaisia tuloksia olemme toimittaneet asiakkaillemme.

Ota yhteyttä ja kysy palvelustamme lisää!

 

Koulutus- ja
neuvontapalvelut