Finaintel

Katso asiakasvideot toimeksiannoista
Follow us on Linked

Olemme määrittäneet itsellemme neljä arvoa, jotka ohjaavat päivittäistä toimintaamme:

REHELLISYYS arvona tarkoittaa käytännössä sitä, että liiketoiminnan ja asiakassuhteiden perusperiaatteena on olla asiakkaille aina täysin avoin ja rehellinen, ja noudattaa tätä periaatetta kaikessa liiketoiminnassa sekä asiakassuhteissa.

PALVELUALTTIUS näkyy asiakkaille niin, että haluamme aina auttaa asiakkaitamme parhaan kykymme mukaan ja että asiakkaat saavat aina parhaan mahdollisen palvelukokemuksen.

LAADUKKUUS tarkoittaa arvonamme erityisesti työn laatua. Se on myös erittäin kiinteästi yhteydessä henkilöiden osaamiseen, koulutukseen ja työkokemukseen, koska vain ehdoton ammattitaito takaa edellytykset laadukkaalle työlle.

TULOKSELLISUUDELLA tarkoitetaan toisaalta yrityksen ja henkilöstön tuloksentekokykyä ja asennetta siihen, toisaalta ajattelutapaa, jonka mukaan toimimme varmistaaksemme asiakkaillemme suurimman mahdollisen hyödyn liiketoimintaansa varten.

Kokeile talousjohtajapalvelumme ilmaiseksi

Kokeile talousjohtajapalvelumme ilmaiseksi. Palvelumme on tuotteistettu niin, että asiakkaamme saavat siitä suurimman mahdollisen taloudellisen hyödyn. Kokeillaksesi sinun ei tarvitse sitoutua mihinkään, eikä sinun tarvitse maksaa mitään, ennen kuin olet tyytyväinen. Kokeilussa ei ole siis mitään riskiä ja voit lopettaa sen koska tahansa. Asiakaslupauksemme on, että Finaintelin palvelut maksavat itsensä moninkertaisesti takaisin. Voit siis ainoastaan hyötyä siitä. Ota yhteyttä ja aloita kokeilu.