Finaintel

Follow us on Linked

Finaintel Oy on toimivan johdon omistama suomalainen yritys. Yrityksen liiketoimintaa kantava ajatus on auttaa asiakkaitamme menestymään taloudellisesti paremmin ja ratkaisemaan asiakkaiden tarpeet, eli käytännössä autamme asiakkaitamme tekemään enemmän tulosta. Finaintel Oy tarjoaa talousohjauksen ulkoistus- ja kehityspalveluita, yrityskaupan tukipalveluita ja KHT-tilintarkastuspalveluita.

Omien henkilöiden lisäksi apunamme on myös laadukas yhteistyöverkosto, eli asiakkaiden tarpeisiin ja projekteihin on saatavilla riittävästi osaamista ja palveluita eri aloilta. Yhteistyöverkostoon kuuluu asiantuntijoita ja yrityksiä mm. talouden, rahoituksen, verotuksen, juridiikan ja IT:n alueilla. Finaintel panostaa erityisesti työn laatuun, joka on myös yksi yrityksen perusarvoista. Vankkumaton ammattitaito ja työn laadukkuus ovat laadukkaan palvelun perusta.

Yrityksen perustaja ja toimitusjohtaja on Veli-Matti Salastie, jolla on 20 vuoden kokemus talouden johto- ja asiantuntijatehtävissä sekä tilintarkastajana ja konsulttina. Veli-Matti on urallaan auttanut lukuisia yrityksiä mm. talousohjauksen, kannattavuuden parantamisen, strategisen ohjauksen, sisäisen, ulkoisen ja konsernilaskennan ja raportoinnin alueilla sekä yrityskauppoihin ja IT-hankkeisiin liittyvissä projekteissa. Seuraavassa kommentti yrityksen perustajalta Veli-Matti Salastieltä:

”Autamme asiakkaitamme menestymään paremmin oli sitten kysymys esim. paremmasta taloudellisesta informaatiosta, kannattavuuden parantamisesta, tehokkaammasta raportoinnista, laskennan erityisosaamisesta, yrityskaupoista, tilintarkastuksesta tai vaikkapa talouden resurssoinnista. Jokaista asiakasta palvellaan niin, että asiakas saa suurimman mahdollisen hyödyn palvelusta. Asiakaslupauksemme on, että Finaintelin palvelut maksavat itsensä moninkertaisesti takaisin ja toimitamme asiakkaillemme konkreettisia tuloksia tälläkin hetkellä. Ota yhteyttä ja tule keskustelemaan kuinka Finaintel voisi auttaa myös Teidän yritystänne menestymään taloudellisesti paremmin. Muista myös käydä katsomassa referensseistä, millaisia tuloksia olemme toimittaneet asiakkaillemme. "

Kokeile talousjohtajapalvelumme ilmaiseksi

Kokeile talousjohtajapalvelumme ilmaiseksi. Palvelumme on tuotteistettu niin, että asiakkaamme saavat siitä suurimman mahdollisen taloudellisen hyödyn. Kokeillaksesi sinun ei tarvitse sitoutua mihinkään, eikä sinun tarvitse maksaa mitään, ennen kuin olet tyytyväinen. Kokeilussa ei ole siis mitään riskiä ja voit lopettaa sen koska tahansa. Asiakaslupauksemme on, että Finaintelin palvelut maksavat itsensä moninkertaisesti takaisin. Voit siis ainoastaan hyötyä siitä. Ota yhteyttä ja aloita kokeilu. 

Veli-Matti Salastie

Veli-Matti Salastie, KTM, KHT
Toimitusjohtaja

View profile ›