Lataa opas kuinka optimoida talousjohtamisesta saatava hyöty ja maksimoida yrityksen tulos ja kassavirta »

Finaintel

Katso asiakasvideot toimeksiannoista

Katso Finaintelin esittelyvideo

Finaintel Oy on toimivan johdon omistama suomalainen yritys. Yrityksen liiketoimintaa kantava ajatus on auttaa asiakkaitamme menestymään taloudellisesti paremmin ja ratkaisemaan asiakkaiden tarpeet, eli käytännössä autamme asiakkaitamme tekemään enemmän tulosta. Finaintel Oy tarjoaa talousohjauksen ulkoistus- ja kehityspalveluita, yrityskaupan tukipalveluita ja KHT-tilintarkastuspalveluita. Finaintel panostaa erityisesti työn laatuun, joka on myös yksi yrityksen perusarvoista. Vankkumaton ammattitaito ja työn laadukkuus ovat laadukkaan palvelun perusta.

Yrityksen perustaja ja toimitusjohtaja on Veli-Matti Salastie, jolla on yli 20 vuoden kokemus talouden johto- ja asiantuntijatehtävissä sekä tilintarkastajana ja konsulttina. Veli-Matti on urallaan auttanut lukuisia yrityksiä mm. talousohjauksen, kannattavuuden parantamisen, strategisen ohjauksen, sisäisen, ulkoisen ja konsernilaskennan ja raportoinnin alueilla sekä yrityskauppoihin ja IT-hankkeisiin liittyvissä projekteissa. Seuraavassa kommentti yrityksen perustajalta Veli-Matti Salastieltä:

”Autamme asiakkaitamme menestymään paremmin oli sitten kysymys esim. paremmasta taloudellisesta informaatiosta, kannattavuuden parantamisesta, tehokkaammasta raportoinnista, taloushallinnon palveluista, laskennan erityisosaamisesta, yrityskaupoista, tilintarkastuksesta tai vaikkapa talouden resurssoinnista. Jokaista asiakasta palvellaan niin, että asiakas saa suurimman mahdollisen hyödyn palvelusta. Asiakaslupauksemme on, että Finaintelin palvelut maksavat itsensä moninkertaisesti takaisin ja toimitamme asiakkaillemme konkreettisia tuloksia tälläkin hetkellä. Ota yhteyttä ja tule keskustelemaan kuinka Finaintel voisi auttaa myös Teidän yritystänne menestymään taloudellisesti paremmin. Muista myös käydä katsomassa referensseistä, millaisia tuloksia olemme toimittaneet asiakkaillemme. "

Asiakaslupauksemme on, että Finaintelin palvelut maksavat itsensä moninkertaisesti takaisin. Ja koska me haluamme vain tyytyväisiä asiakkaita, annamme palveluillemme 100 % asiakastyytyväisyystakuun. Tämä tarkoittaa sitä, että maksat palveluista vasta kun olet tyytyväinen. Ja jos et ole tyytyväinen, et maksa mitään. Meille asiakastyytyväisyys on kaiken toiminnan ehdoton edellytys.  

 

Veli-Matti Salastie

Veli-Matti Salastie, KTM, KHT
Toimitusjohtaja

View profile ›